top of page
esyk etusivu.jpg

Yhteystiedot

Mitä jos kehittäisimme yritystänne yhdessä?

Puhelin

040 080 55 40

s-posti

Kiitos viestistäsi!

Asiantuntijat palveluksessanne

Jari Somero

MBA

Taustalla yli 30 vuotta kaupan alaa, joista 25 vuotta kauppiaana K-ryhmässä ja huonekalualalla. Minulla on vahva kaupallinen laskentatoimen peruskoulutus, jota olen täydentänyt opiskeluilla K-instituutissa. Lisäksi olen opiskellut korkeakoulutasoisen Jyväskylän ja Vaasan yliopistojen akkreditoiman monivuotisen Yrittäjän MBA tutkinnon. Työkokemukseni yrittäjänä, HHJ-koulutus sekä korkeakoulutasoinen MBA koulutukseni antavat minulle hyvät lähtökohdat auttaa yrityksiä erilaisissa ongelma/häiriö tilanteissa ja uudelleensuuntauksissa.

Yhteys

Puh +358 44 365 2471

  • LinkedIn
Jari Somero
Asiantuntijat
Heikki Silvennoinen

Heikki Silvennoinen

Ekonomi, Insinööri

Olen pitkän linjan yritysmaailman ammattilainen yli 25 vuoden kokemuksella kansainvälisestä kaupasta. Lisäksi minulla on vuosien kokemus erilaisista yrityksen kehittämistoimenpiteistä (laatu/myynti/tuotteistaminen/kehitysprojektit jne.) ja  kv. hankkeista. Olen toiminut pitkään viranomaisten kanssa yhteistyössä kotimaassa sekä ulkomailla. 
Ekonomi ja Insinööritutkintojen lisäksi taustallani on myös vienti-, HHJ-, toimitusjohtajakoulutukset.

Yhteys

Puh +358 44 365 2472

  • LinkedIn

Harri Forsberg

Insinööri

Varautuminen, jatkuvuuden hallinta ja tilannekuva ovat olleet kiinnostukseni kohteita viimeiset 10 vuotta, joista neljä viimeisintä tiiviisti harjoitustoiminnan kehittämisessä. Sitä ennen olen toiminut kansainvälisessä puolustusvälineteollisuudessa projekti- ja johtotehtävissä. Kokemusta on kertynyt myös turvallisuusalan ja prosessiteollisuuden valvontajärjestelmistä. Insinööritaustaani olen täydentänyt toimitusjohtajan, tuotekehittäjän ja yrityskehittäjän erikoisammattitutkinnoilla.

Yhteys

Puh +358 44 365 2473

  • LinkedIn
Harri Forsberg
bottom of page