top of page
esyk johtaminen_edited.jpg

MitaJOS kehitämme yritystäsi yhdessä?

Etelä-Savon Yrityskehitys Oy:llä on ELY:n palvelutuottaja sopimus, joten yritykselläsi on mahdollisuus saada kompensoituja konsultaatio päiviä.

Toimintamallimme

 Perehdymme yrityksesi tilanteeseen:

1.

Keskustelemalla

2.

Haastatteluilla

3.

Analysoimalla numerot

Perusasiat kuntoon

 Lähdemme liikkeelle tarkastelemalla asiakkaan yrityksen nykytilaa. Erilaisten kikkailujen sijaan etsitään liiketoiminnan ydin, eli se mistä raha tulee, ja laitetaan asiat kuntoon porras portaalta.

 

Pilkomme asiat pienempiin osa-alueisiin ja keskitytään osa-alue kerrallaan toteutettaviin pienempiin osiin. Tällä tavoin toimimalla saadaan tarvittaessa näkyviä tuloksia jo lyhyessäkin ajassa. Näin toimimalla voimme hallita kuluja alusta asti ja pienentää riskejä. Siten yrityksesi kehittäminen säilyy jatkuvasti ketteränä ja sitä on helpompi jatkossakin hallita.

Missiomme on toimia kaiken kokoisten yritysten toiminnan turvaajana ja kannattavuuden vahtina kehittämisapuriemme avulla.

Tarvitseeko yrityksesi apua nykytilan ja uusien mahdollisuuksien tunnistamiseen?

Analyysissa kartoitetaan kokonaisvaltaisesti yrityksesi liiketoiminnan nykytila ja kirkastetaan sen kilpailuedut yhdessä asiantuntijan kanssa. Saat yrityksellesi konkreettisen kehittämissuunnitelman, jossa määritellään tavoitteet, kehittämiskohteet ja tarvittavat toimenpiteet 2–3 vuodeksi eteenpäin. Analyysin jälkeen yrityksesi voi hyödyntää ELY-keskuksen Konsultointi-palveluita tai muita yrityspalveluita.


ELY-keskuksen palvelu on tarkoitettu toimintansa vakiinnuttaneille pk-yrityksille, jotka haluavat kehittyä suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti. Yritys voi olla esimerkiksi hakemassa kasvua kotimaassa tai kansainvälisesti, tehostamassa toimintaansa tai suunnittelemassa omistajanvaihdosta.


Analyysin kesto on tavallisesti yhden päivän, ja se maksaa yritykselle 260 euroa + alv/päivä. Joissain tapauksissa palvelu voidaan myöntää kahdeksi päiväksi.

Analyysin jälkeen teemme suunnitelman jatkotoimenpiteille, joita alamme yhdessä toteuttamaan.

Harjouitus
Jatkotoimenpiteet voivat sisältää esimerkiksi:
  • Myynnin systemaattisen kehittämisen, 

  • Kannattavuuden parantamisen erilaisten toimenpiteiden avulla,  

  • Johtamisen kehittämisen.

  • Tuotteiden ja/tai tuotevalikoiman tuotteistamisen.

  • Laskennallisella puolella voimme laatia yrityksellesi helposti seurattavat tärkeimmät tunnusluvut, jolloin voit yhdellä silmäyksellä todeta yrityksesi kannattavuuden.

  • Olemme myös pohjustaneet yrityksien omistajien vaihdoksia.

bottom of page